Mehanicar Obrenovac

Tražite mehaničara u Obrenovcu?

Zašto mi?

 

Bez čekanja prevelikih gužvi, povoljno i pouzdano, možete dobiti sve mehaničarske usluge kod nas.

Osim toga, nudimo i usluge vulkanizera, autodijagnostike i autoelektrike, kao i pranja i poliranja. Tako možete uštedeti svoje vreme i završiti sve za svoj auto na jednom mestu.

U auto-servisu Vanić možete popraviti mehaničke kvarove na Vašem vozilu.

Uspešno rešavamo kvarove na motoru, menjaču, kočnicama, sistemu upravljanja i sistemu oslanjanja i druge kvarove.

 

Zbog čega je važno da auto bude mehanički ispravan?

 

Ispravnost mehaničkih delova je od velike važnosti za udobnu i bezbednu vožnju.

Da bi se auto uopšte pokrenuo potrebno je da motor, srce automobila, bude ispravan i da dobro radi.

Kako bismo se osećali bezbedno potrebno je da u svakom trenutku možemo da se zaustavimo. Kočioni sistem je ono što nam omogućava usporavanje i blagovremeno zaustavljanje, tako da je bez dileme ovo jedan od najvažnijih sistema u autu.

Da bi nas auto odveo u željenom pravcu sistem za upravljanje mora funkcionisati besprekorno. Osim toga, upravljanje je od velike važnosti i za sigurnu i bezbednu vožnju.

Ako želimo da iskoristimo sve prednosti modernih automobila u smislu komfora, potrebno je pravilno održavati i sistem za oslanjanje. Da bi vožnja po neravninama bila udobna sistem za oslanjanje mora biti u veoma dobrom stanju.

Uz modernu opremu i obučen kadar, brzo ćemo pronaći kvar i pouzdano ga otkloniti.

Idealno je ne čekati da se kvar desi. Redovan kompletan pregled automobila će Vas spasiti neprijatne situacije da Vam auto stane na putu. Posebno kada idete na duži put (na primer na more) važno je obaviti kompletan preventivni pregled. Kod nas možete izvršiti kompletan pregled automobila, gde se proverava veliki broj delova kako bismo bili sigurni da je auto ispravan i spreman za duži put.

mehanicar obrenovac