Pranje i poliranje auta Obrenovac

Tražite autoperionicu u Obrenovcu?

Želite klasično, dubinsko pranje ili poliranje auta?

Bez čekanja prevelikih gužvi, povoljno i pouzdano, možete dobiti sve  usluge pranja automobila kod nas.

Osim toga, nudimo i usluge vulkaniziranja, autodijagnostike i autoelektrike, kao i mehanike. Tako možete uštedeti svoje vreme i završiti sve za svoj auto na jednom mestu.

Autopranje i poliranje Obrenovac

Klasično pranje automobila

Podrazumeva pranje automobila spolja i unutra uz usisavanje. Koristimo vrhunske mašine za pranje sa velikom snagom i toplom vodom. Hemijska sredstva koja koristimo su veoma snažna u čišćenju i blaga za Vaš auto, pa ga ne oštećuju. Perionica ispunjava sve ekološke standarde, posebno se vodi računa o sredstvima koja se koriste prilikom pranja:

          -Karcher mašina za pranje auta

         -Karcher mašina za dubinsko pranje auta

         -Najkvalitetniji šamponi

         -Vosak

         -Zaštitna sredstva

Dubinsko pranje automobila

Podrazumeva detaljno čišćenje unutrašnjosti automobila kako bi si uklonila i najotpornija prljavština. Briga o čistoći enterijera automobila jednako je važna kao i briga o čistoći odeće koju nosite. Bilo da  provodite dosta vremena u vozilu, ili ga samo povremeno koristite čistoća njegove unutrašnjosti je  jako važna. Ukoliko želite da vodite računa o svom zdravlju ili Vas jednostavno nerviraju mrlje koje Vaša deca ostavljaju na sedištima, pozovite nas.       

dubinsko pranje Obrenovac

Poliranje automobila

Poliranje automobila kako bi Vaš auto dobio novi sjaj. Auto je tokom godina vožnje izložen različitim vremenskim uslovima (kiša, sneg, sunce), kao i mehaničkim oštećenjima, pogotovo u gradskoj vožnji. Svi to utiče da auto dobije mnogo ogrebotina i sitnih oštećenja koje čine da izgleda mnogo lošije. Mnoga od ovih sitnijih oštećenja mogu nestati nakon poliranja koje Vašem autu  daje novi sjaj i boju koja izgleda ujednačeno..

Auto-servis Vanić

Pranje i poliranje auta Obrenovac